Firma noastre este solutia dumneavoastra pentru o variata gama de lucrari de intretinere si reparatii ale geamurilor termopan. Avem experienta bogata in domeniul reparatiilor si imbunatatirii functionarii tamplariei PVC cu geam termopan, garantam pentru calitatea si fiabilitatea lucrarilor prestate. Fiecare lucrare contractata se realizeaza in mod corect si eficient.

In situatia in care fereastra dumneavoastra nu mai functioneaza cum ar trebui, daca aveti nevoie de montajrea unor ferestre termopan noi sau de demontarea unor ferestre existente – apelati cu incredere la serviciile noastre! Daca aveti termopane care nu se mai inchid normal, sau aveti spart geamul de termopan, noi suntem cea mai rapida solutie si suntem doar la un apel distanta.

Va oferim expertiza noastra calificata pentru diagnosticarea cu exactitate a problemei aparute si sfaturi pentru alegerea celei mai bune variante pentru remedierea problemei dumneavoastra in privinta ferestrelor sau usilor de termopan.

In perioada ………. – ………… aveti pachetul pentru deplasarea la domiciliu/sediu + constatarea/evaluare a costului reparatiei – Gratuit!

Reparatia termopanelor are un mare avantaj in fata inlocuirilor de termopane, datorita pretului final cat si a deranjului produs.

 

Reparam – fixam – montam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *