Geamul reprezinta aproximativ 70-75% din suprafata tamplariei. Alegerea acestuia, personalizata in functie de design-ul si cerintele constructiei, poate imbunatati performanta tamplariei exterioare si, totodata, confortul interior al casei avand avantajul de a economisi energia consumata. Luand in considerare aceste elemente, in cazul in care intampinati probleme de functionare ale geamurilor/usilor termopan, sunati cu incredere si un specialist va raspunde indata solicitarii dumneavoastra!

MONTAJUL FERESTRELOR TERMOPAN

Montajul este efectuat de catre echipa noastra cu experienta in acest domeniu.

Calitatea ferestrei depinde si de calitatea montajului. Pentru a rezulta o calitate deosebita folosim materiale de cea mai buna calitate oferind o fixare mecanica sigura, fara tensiuni, a ferestrei/usii de termopan, asigurand o etansare ideala fata de orice tip de intemperii.

Fixarea de zidarie se realizeaza cu suruburi speciale pentru montaj, anticorozive. Distanta prinderii la zidarie fata de corpul interior trebuie sa fie minim 150mm la profilele albe si 250 mm la profilele colorate astfel asigurandu-se o dilatare a socului pe lungimea profilului. Pentru evitarea curbarii tocului la strangerea surubului, atunci cand este necesar trebuie fixat un distantier intre toc si corpul cladirii.

PLASE INSECTE

Dupa o zi obositoare, cand ajungeti acasa, alaturi de cei dragi, clipele mult asteptate sunt speciale si, bineinteles, nu va doriti musafiri nepoftiti, drept urmare montarea de rame, usi sau rulouri cu plasa devene o necesitate. Acest sistem modern si eficient de protectie impotriva insectelor va asigura o seara si o noapte linistita.

Avantaje: design modern, se adapteaza pe dimensiunile ferestrei existente, prezinta stabilitate ridicata datorita profilelor din aluminiu, permit schimbul de aer intre interior si exterior, se pot actiona manual foarte usor. Ramele pot fi cu balamale, fixe sau rulou prevazut in partea de jos cu perie de etansare. Recomandam sita din fibra de sticla ce are o rezistenta mare la rupere, ochiuri fine, ignifuga, rezistenta la ultraviolete. Fixarea se face cu balamale, plasa se va deschide in exterior, iar pe timpul rece ea poate fi usor demontata.


REPARATII TERMOPANE

Daca tamplaria dumneavoastra nu mai functioneaza corespunzator, nu mai etanseaza bine, apa patrunde in casa in urma ploilor sau feroneria nu mai functioneaza corect, inseamna ca aveti de interventia unui specialist. Noi va putem ajuta oferindu-va urmatoarele servicii, prin specialistii nostrii cu experienta si pregatire tehnica, precum si specializare in Germania.

– reparatii termopane
– inlocuire garnitura (daca nu mai etanseaza corespunzator)
– inlocuire geamuri termopane sparte
– modificare deschideri ferestre (duble deschideri)
– revizia de un an sau doi,care este necesara pentru a nu ajunge la defectiuni grave

MONTAJ GLAFURI

Accesorii esentiale pentru tamplaria dumneavoastra din PVC sau aluminiu, glafurile dau eleganta sistemului de tamplarie ales de dumneavoastra. Lipsa glafurilor exterioare reprezinta in viitor o problema deoarece este posibil sa apara condens atat pe peretele interior cat si pe profilul tamplariei. Astfel ca noi recomandam montarea glafurilor pentru exterior in toate situatiile.

Glafurile pentru exterior intra in contact direct cu vantul, ploaia sau ninsoarea, drept urmare trebuie sa fie de buna calitate respectiv rezistenta. Ele protejeaza zidul impotriva infiltratiilor si permit scurgerea corecta a apei de ploaie sau a zapezii si, bineinteles, sa nu uitam de rolul estetic al acestora. contribuind la imbunatatirea aspectului fatadei si a ferestrei in acelasi timp.

Glafurile pentru interior sunt, in general, din PVC extrudat, cu suprafata neteda asemanatoare cu cea a profilelor de fereastra. Ele uniformizeaza ca design o fereastra avand si rol de protectie a peretelui si pun in valoare finisajele interioare. Avantaje: gama variata de culori si dimensiuni,  rezistenta la umezeala, ultraviolete, la impact si zgarieturi si se pot intretine foarte usor.